Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Dr. Zacher Gábor előadása: A varázsgombáktól a kémiai terrorizmusig


Tokaj Fesztiválkatlan

2018. augusztus 29. 18:00

A különleges előadáson sok egyéb érdekes információ és történet mellett megtudhatjuk, hogy Rómeó Júliájának tetszhalott állapota bizony csak mese, hogy milyen veszélyei lehetnek a „varázsgombák” fogyasztásának, illetve hogy Van Gogh miért használt olyan sok sárga festéket alkotói korszakának utolsó periódusában.

Dr. Zacher ;Gáborról sok mindent tudhatunk. Például, hogy a Rendőrtiszti Főiskola címzetes egyetemi docensi címet adományozott a részére. Munkája elismeréseként 2001-ben az Ifjúsági és Sportminiszter Dicsérő Oklevelét kapta. 2006-ban a Fővárosi Önkormányzat Budapestért díjjal jutalmazta. 2010-ben a Magyar Mentésügyért Emlékérmet is hazavihette. Azt viszont kevesen tudják, hogy szenvedélyesen imádja a csokoládét, hogy 40 éve pipázik, munkamániás (csak 4-5 órát alszik naponta), kedvence a Zacher torta, ugyanakkor a sportolásra is odafigyel, hisz elmondása szerint, ha hetente ötször nem tud futni, akkor már nem érzi jól magát…